Acte de plantació d'arbrat a l'Escola de Natura


Una trentena de voluntaris han participat aquest dissabte en l'acció convocada per Mare Terra Fundació Mediterrània per fer la replantació de la bassa d'amfibis de la futura Escola de Natura de Tarragona que promou l'entitat ecologista.


La bassa és un dels elements principals d'aquest nou espai situat al parc fluvial del Francolí on hi haurà més atractius. L'Escola de Natura permetrà oferir diverses activitats als alumnes dels centres educatius, realitzar activitats extraescolars als nens i nenes que vulguin conèixer més a fons la naturalesa o gaudir d'un centre d'interpretació de la flora i la fauna autòctones.





Les activitats que s'oferiran a l'Escola de Natura per als alumnes seran per exemple: la producció de fruites i hortalisses en el seu propi hort ecològic, aprendre la vida al Francolí per a comprendre la fauna i la flora que habita al riu i els seus voltants amb la possibilitat, a més, de convertir per un moment en científics realitzant diverses analítiques i observacions al microscopi. També podran aprendre molt de la bassa d'amfibis que es construirà i amb els tallers de plantes aromàtiques.




Els voluntaris que han assistit a l'acció convocada aquest dissabte han col·locat canyís en el perímetre que delimita l'Escola de Natura, han netejat tot el terreny i han plantat, a més de les de la bassa, altres plantes autòctones. La intenció de Mare Terra Fundació Mediterrània és obrir l'Escola a finals d'aquest estiu.