L’Escola de Natura Francolí s’inaugurarà el proper 27 de setembre

Inauguració de l'Escola de Natura Francolí, Centre d'Interpretació.


Després de molts mesos de feina intensa l’Escola de Natura Francolí, impulsada per Mare Terra Fundació Mediterrània en col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona serà inaugurada el proper 27 de setembre a les 12 del migdia. L’acte anirà a càrrec de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el President de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, i representants de les administracions autonòmica i central encara per confirmar.

Ubicada al Parc Fluvial del Francolí, aquesta escola oferirà un ampli ventall de serveis educatius i activitats extraescolars que permetran als seus usuaris un millor coneixement del medi natural, la flora i la fauna del riu.

L’Escola de Natura Francolí disposa d’horts ecològics, una bassa d’amfibis, un espai per plantes aromàtiques i serà també el punt de sortida de moltes excursions pel riu i els seus voltants. Però l’oferta educativa és encara molt més amplia amb la possibilitat de fer teràpia amb animals, dibuix i fotografia de naturalesa, elaborar quaderns de camp i aprofitar que serà també un Punt d’Informació d’Energies Renovables.

Una vintena d’activitats, set xerrades diferents, sis tallers i mitja dotzena d’exposicions completen una oferta adreçada als més petits, alumnes de tots els centres educatius però també als adults que s’hi apropin.


Preguem confirmin la seva assistència al 977 55 13 00 o a l'adreça: direccion@mare-terra.org

Com arribar a l'Escola de Natura Francolí?