V Jornades solidàries - Orient i Occident



L'aula de formació de l'Escola de Natura "Francolí" està a punt d'iniciar la seva activitat social. Serà aquest cap de setmana quan aquest espai, al parc fluvial del Francolí, acollirà el Carpe Diem Índia, les Cinquenes Jornades Solidàries de Creixement Personal que s'organitzen conjuntament per part de Mare Terra Fundació Mediterrània amb l'Associació Intercultural Orient i Occident i Mamatierra Project.

Durant dos dies, el dissabte 25 i el diumenge 26, es duran a terme diversos actes com concerts de bols de quars o de Didgeridoo, danses, lectures de poemes, tallers sobre coaching, Bioarquitectura o Integració Psico-Corporal, conferències i altres activitats que van del contacontes fins el ioga passant pel hip hop, manualitats o un concurs de dibuix.

També hi haurà, durant els dos dies, una fira d'artesans i un mercat d'intercanvi. Txiqui López, Responsable de l'Àrea de Natura de Mare Terra Fundació Mediterrània, explicarà als assistents els objectius i serveis que presta l'Escola de Natura a la societat. Serà el dissabte 25 de 12 a 13 hores.

L'entrada a aquestes jornades, que serà solidària, costa 10 euros per als adults i 5 els joves de 14 a 20 anys. Es poden adquirir a la seu de l'Associació Orient i Occident (Sant Pere i Sant Pau), sanar-te massatges, El Racó Verd, la Pizzeria La Scala, Deperta't Coaching per al Canvi i al centre de salut natural Jayanti. La recaptació d'aquestes jornades serà destinada al colegio Sujata Village de Bodhgaya, a l'Índia.