Un diumenge d'intensa activitat a l'Escola de Natura Francolí


 
L’Escola de Natura Francolí, espai gestionat per Mare Terra Fundació Mediterrània, va viure aquest passat diumenge una jornada plena d’activitat que demostra que és un espai multifuncional i molt aprofitable per als ciutadans tarragonins.
Així, pel matí es va celebrar un taller de perfums naturals que va oferir la possibilitat als assistents de crear i elaborar el seu propi perfum amb olis essencials. El curs va ser un èxit, ja que van prendre part una quinzena de persones (la majoria dones), que van marxar a casa seva no només amb el coneixement de tot el que van aprendre, sinó també amb el seu propi perfum.


I per la tarda, l’Escola de Natura va acollir un concert de Brenda McMorrow, una artista canadenca que practica una barreja musical única i molt personal que es nodreix de melodies folk, ritmes del món i càntics sagrats devocionals indis. Aquesta activitat també va ser un èxit, ja que es van congregar desenes de persones per seguir l’actuació, que va adquirir un mística especial tenint en compte l’entorn natural en què se celebrava.
Tant el concert com el taller han estat activitats organitzats per l’Associació Orient i Occident, que forma part de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona.