L'Escola de Natura Francolí, al dia i amb moltes novetats



Tot l'equip humà de Mare Terra Fundació Mediterrània, amb l'ajuda de professionals del sector de la jardineria i el camp, ha posat avui a punt l'Escola de Natura Francolí. Després de les últimes pluges i ràfegues d'aire huracanat d'aquests últims dies, s'havien produït diversos desperfectes en aquest espai que gestiona la fundació i que avui han estat reparats.

Arbres arrencats de soca-rel que han estat replantats, el canyís de la tanca de protecció que havia caigut s'ha recol•locat i a aquestes tasques de recomposició de l'espai se n’hi han sumat moltes altres que són obligades en aquesta època de l' any com la poda dels arbres que envolten l'Escola, l'ordenació dels horts ecològics, la millora dels panells informatius i, com a principal novetat, la plantació de diferents arbres fruiters i de plantes enfiladisses, com el sàndal o el gessamí, al voltant del porxo que dóna accés a la aula d' formació de l'Escola.

Una altra de les principals novetats d'aquest any a l'Escola de Natura, que se suma a les múltiples activitats d'educació ambiental ja existents, és la possibilitat de celebrar en aquest espai festes d'aniversari infantils o altres celebracions que es duran a terme en aquest espai que s'ha equipat també amb bancs i taules aptes per a aquest tipus d'esdeveniments.

Per concretar més sobre les visites a l'Escola de Natura, participar en les seves activitats o celebrar algun esdeveniment, es pot trucar al 977551300 o enviar un correu a direccion@mare-terra.org.