ACTIVITAS DESENVOLUPADES AQUEST ESTIU A L'ESCOLA NATURA



La tasca educativa i divulgativa de Mare Terra Fundació Mediterrània no s’atura amb el tancament de les aules. I és que durant els mesos d'estiu seran molts els nens i les nenes que passaran per l'Escola de Natura Francolí (que també funciona com a centre d'interpretació del riu) per a aprendre més coses sobre aquest corredor biològic tarragoní.

L'estrena de les activitats estiuenques de l'entitat ha tingut lloc aquest divendres al matí. Uns quaranta nens de l'AMPA de l’Escola Els Àngels (situada al barri de Campclar) han participat en una activitat duta a terme pels professionals de l'entitat ambiental Júlia Terol i Txiqui López.

Per començar, s'ha impartit una xerrada en què s'han donat a conèixer els valors ambientals del Francolí. Després, s'ha passat a l'acció amb l'activitat 'Científics per un dia'. Els petits han hagut de mullar-se els peus per prendre diferents mesures (l'amplada del riu, el cabal, la transparència de l'aigua, etc.). Per finalitzar, se'ls ha ensenyat com realitzar un anàlisi biològica a través dels insectes invertebrats, cosa que els ha permès esbrinar la qualitat de l'aigua.


Durant els propers mesos, l'Escola de Natura Francolí seguirà impartint activitats dirigides als més joves de la casa que barrejaran la diversió amb la divulgació. Les persones que estiguin interessades a participar poden demanar més informació escrivint un correu electrònic a educa@mare-terra.org o trucant al telèfon 977 55 13 00.