L’Escola als més petits


El passat divendres 23 de Març, els nens i nenes de P2 de la Llar d’infants El Miracle van visitar l’Escola de Natura en el marc de la campanya L’Escola als més petits. És una campanya engegada aquest 2018 amb l’objectiu d’apropar l’escola a aquest grup de població amb el qual normalment no hi treballem. No obstant, considerem que és molt interessant que els nens i nenes es comencin a conscienciar del medi ambient i la cura del seu entorn des de ben petitets, així doncs, oferim a totes les llars d’infants la visita a les nostres instal·lacions i un dibuix per a que puguin pintar tots els nens i nenes i que se l’emportin de record.


Tant les professores com l’alumnat van estar molt contents de poder gaudir de l’escola durant una bona estona i van valorar molt positivament tots els elements que s’hi poden trobar, destacant la bassa d’amfibis que és el que més sorprèn a tots els visitants.

L’escola de natura ha estat, una vegada més, un punt d’atracció d’infants que han experimentat amb la natura tot allò que és dificultós de trobar en una ciutat.