Sant Feliu de Llobregat visita el parc eòlic de Trucafort

La transició energètica cap a un model basat en l'ús racional de l'energia i fonamentat en fonts renovables és una necessitat, que cada dia que passa, esdevé més urgent. Nois i noies de l'Escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat han visitat el Parc eòlic de Trucafort per poder veure com s'implanta un projecte d'energia de molins de vent i quin impacte té sobre l'abastament energètic d'una ciutat, com per exemple Reus.


Aquesta sortida també permet acostar a l'alumnat l'ecosistema autòcton a més de tractar aspectes com la funció dels murs de pedra seca en la conservació de la biodiversitat o el procés de regeneració d'una massa forestal seguint la successió ecològica desprès d'una pertorbació important, com va ser l'incendi que es va produir al 2007.
Les sortides de camp són activitats molt immersives que donen lloc a treballar diversos conceptes in situ al camp, a més, l'entorn en la que es desenvolupen permeten generar un ambient d'aprenentatge que incentiva molt més la curiositat i la participació que en els espais convencionals com les aules de classe.



I vosaltres? Ja heu participat en alguna de les sortides d'educació ambiental? Si esteu interessats en qualsevol de les activitats que ofertem des de l'entitat només us heu de posar en contacte al telèfon 977 55 13 00 o al correu educa@mare-terra.org. No us ho podeu perdre! La transició ecològica ja és aquí, sabreu com aportar el vostre granet de sorra?