Científics per un dia amb l'Escola La Canonja

Els alumnes de tercer  de primària de l'Escola La Canonja  han vingut a visitar l'Escola de Natura Francolí un any més. Han après una mica més sobre el riu Francolí, sobre els animals que l'envolten i els rastres que ens permeten identificar-los.


Els nois i noies han fet de científics per un dia, diagnosticant la qualitat de l'aigua i l'ecosistema del riu Francolí. A més, han dut a terme mesures fisicoquímiques, hidromorfològiques (com la mesura del cabal o el llit del riu...) i biològiques han après com avaluar l'estat del ecosistema fluvial i quin significat tenen els diferents paràmetres mesurats.

D'altra banda, han conegut l'Escola de Natura Francolí, han vist quin aspecte tenen les hortalisses abans d'arribar al prestatge del supermercat, i han aprè sa identificar diverses plantes aromàtiques i relacionar algunes d'elles amb la seva olor. També han observat les diferents espècies de flora i fauna que podem trobar a la bassa d'amfibis de l'escola alhora que repassàvem els serveis que ens ofereixen aquests ecosistemes: la filtració de l'aigua, retenció de sediments o la captació de diòxid de carboni entre d'altres.