XVIII Jornada de conscienciació i sensibilització de platges



Mare Terra Fundació Mediterrània organitzarà per 28è any consecutiu el “Dia de sensibilització i conscienciació de platges”, una jornada de voluntariat ambiental que té com a objectiu principal conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges. Enguany Mediterrània llançarà un missatge clar i entenedor per acabar amb la presència dels plàstics als mars i oceans.

Apuntat a participar en aquest esdeveniment, amb la teva ajuda el nostre missatge serà més fort i arribarà més lluny, en la cura del medi ambient tots som necessaris.
Aquest esdeveniment, que ja és tot un clàssic de l’estiu, es portarà a terme el dijous 4 de juliol a partir de les 9:30 hores a la Platja Llarga de Tarragona. De moment, ja s’ha confirmat la participació d’uns 200 voluntaris de totes les edats.

Diversos clubs de la ciutat (Tarragona Futbol Club, Associació Deportiva Torreforta, Racing de Bonavista i Tarragona Handbol Club) aprofitaran la celebració dels seus campus perquè els nens i nenes participin en aquest esdeveniment. Així mateix, altres casals d’estiu i entitats també hi col·laboraran. 

Durant la jornada es duran a terme diverses activitats: recollida de brossa, accions de difusió i sensibilització entre els usuaris de la platja, tallers d’educació ambiental, i el més important: llançarem un missatge de conscienciació oer a que ens escolti tota la ciutadania.
Per apuntar-se només cal enviar un mail a educa@mare-terra.org o trucar al 977 55 13 00.