Mediterrània posa en marxa un pack educatiu per conèixer la maqueta del Francolí i l’Escola de Natura




Mare Terra Fundació Mediterrània ha posat en marxa un nou pack d’educació ambiental dirigit a tots els centres educatius de la província de Tarragona. L’activitat, que té una durada d’unes dues hores i mitja, inclou una visita guiada a l’Escola de Natura Francolí de Tarragona, una explicació de la maqueta de la conca hídrica del Francolí i la realització d’un taller d’educació ambiental que impartiran els tècnics de l’entitat. El preu és de cinc euros per alumne, i els grups han de ser d’entre 20 i 35 estudiants.
El pack s’endega amb l’objectiu que tots els tarragonins i les tarragonines coneguin millor un racó molt especial com és l’Escola de Natura Francolí, que gestiona Mediterrània des del 2013. Els educadors de la fundació explicaran tots els elements que conformen l’espai, com és l’hort ecològic, la bassa d’amfibis, el jardí de les olors, etc. Els joves també podran veure la maqueta del Francolí, inaugurada el passat mes d’octubre, i que ja s’ha convertit en una eina imprescindible per conèixer millor el riu. Finalment, pel que fa al taller, els centres podran escollir aquell que més els hi agradi dels deu que imparteix Mediterrània.
Els col·legis que estiguin interessats en contactar aquesta activitat han de posar-se en contacte amb Mediterrània trucant al telèfon 977 55 13 00 o escrivint un correu electrònic a educa@mare-terra.org. Animeu-vos a conèixer un racó únic a Tarragona com és l’Escola de Natura Francolí!