Mediterrània engega el nou programa d'educació ambiental




Mare Terra Fundació Mediterrània posa en marxa un nou programa d’educació ambiental. Tot i que la línia és la mateixa que la dels darrers anys, s’ha donat un important pas endavant ja que durant l’estiu els tècnics estant centrant els seus esforços en dur a terme una profunda renovació dels continguts i dels dossiers existents. D’aquesta manera, moltes de les activitats que ofereix l’entitat mantenen el mateix nom i la mateixa filosofia, però a la pràctica són gairebé noves.
Mediterrània ofereix a les escoles més de quaranta activitats de temàtica ambiental, entre les quals hi ha xerrades, tallers, visites, sortides de camp i exposicions itinerants. Algunes de les accions es fan directament als mateixos centres educatius, mentre que moltes altres comporten la visita a espais com el riu Francolí, el parc eòlic de la Serra de l’Argentera, el Bosc de la Marquesa, Santes Creus o plantes industrials com la planta de tractament d’olis residuals (Cator) i la planta de triatge de Grinyó. Entre els llocs que en el nou programa han guanyat més quota de protagonisme destaca l’Escola de Natura Francolí, que aquest any serà l'escenari de més activitats. Els tècnics de Mediterrània han invertit molt d'esforç perquè l'Escola sigui més atractiva per als visitants. A més, la demanda d'activitats a l'Escola de Natura per part dels centres escolars s'ha incrementat de manera notable en els últims anys.

El tècnic responsable de l'àrea d'educació ambiental de Mediterrània, ha explicat que "hem treballat molt per millorar les instal·lacions de l'Escola de Natura. Estem satisfets amb el que hem fet, i considerem que l'Escola és un espai únic a Tarragona per sensibilitzar i conscienciar la població en matèria de medi ambient".

No espereu més! Si esteu interessats en realitzar qualsevol de les activitats que oferim al nou programa d'educació ambiental, o simplement voleu més informació,  envieu un correu a educa@mare-terra.org o truqueu al telèfon 977 55 13 00.