Entrenaments a l’Escola de Natura


Després de molts dies sense poder realitzar, xerrades, tallers ni sortides, l’Escola de Natura comença a tenir moviment.

I és que aquest dilluns comencem una col·laboració amb S.e.e. Ampa el Carme, que amb els seus 10 equips de bàsquet torna a reprendre els entrenaments. No serà possible fer-ho amb totes les seccions però sí amb les més representatives.

Ara mateix no poden utilitzar les instal·lacions on normalment treballen així que van pensar en les pistes que hi ha al Parc Francolí, just al costat de la nostra Escola de Natura, que els pot proporcionar un lloc per poder deixar tot el material, a més de facilitar el canvi d’equips mantenint totes les mesures de seguretat i d’higiene necessàries.

L’Escola de Natura és un espai obert amb taules exteriors que permeten mantenir les distàncies de seguretat i té superfície suficient per tenir zones diferenciades.

Així que encara que no  sigui amb les nostres activitats d’Educació Ambiental, l’Escola de Natura torna a obrir amb una activitat tan preuada com és l’esport, que millora la qualitat física i el funcionament de l’organisme.

Després de tants dies de restriccions, horaris marcats i distanciament social, col·laborar en fer una activitat que afavoreix les relacions socials i fomenta valors positius, només pot que enfortir els objectius amb els que es va crear l’Escola Natura, basats en promoure el respecte i el treball en equip, involucrant  a la població en una nova cultura de conscienciació ambiental.