L'Arc de Sant Martí


Hola a totes i tots!

Primer de tot, us enviem una gran salutació i una forta abraçada.

I ara si  que si, una pregunta: ja teniu el vostre Arc de Sant Martí?

Seguint aquesta iniciativa popular, aprofiteu qualsevol material que tingueu per casa (un tros de roba, una samarreta vella, un paper, retoladors, pintura...) i comenceu a crear el vostre. Una activitat molt bonica que omplirà casa vostra amb més llum i color. Col·loqueu al balcó o a qualsevol finestra el vostre Arc de Sant Martí. Per vosaltres, pels vostres veïns, per tots els petits i les petites que estan a casa ho agrairan.

En aquests dies que les finestres i els balcons són la perfecta via d’escapatòria per veure la llum del sol, si a més, ens trobem tot ple de dibuixos amb molts colors, farem entendre als infants que no són els únics que estan així, sinó que hi ha més nens i nenes que estan passant el mateix. Una senyal que sense sortir de casa descobriran i compartiran.

Animeu-vos i gaudiu d’aquesta activitat en família. Deixeu-vos emportar i imagineu-vos com seria el vostre Arc de Sant Martí. I com no, afegiu la frase que ens acompanya cada dia en aquest camí: TOT ANIRÀ BÉ!!!

Recordeu que si voleu comentar-nos qualsevol cosa, com ho porteu, com us sentiu... teniu disponible el nostre correu electrònic educa.mterra@gmail, a més, si voleu enviar-nos fotos del vostre Arc de Sant Martí les penjarem a les nostres xarxes socials “facebook” i “instagram” per donar color i alegria.

Una forta abraçada i recordeu: “Jo em quedo a casa!”