Tot anirà bé i us volem ajudar a que sigui més fàcil


Hola a totes i tots!

Som la Judith i la Pati, les educadores ambientals de Mare Terra Fundació Mediterrània.

Fins ara us hem estat posant entrades al blog per ensenyar-vos com tirem endavant els nostres projectes d’educació ambiental, tant a la nostra Escola Natura Centre d’Interpretació Francolí, com als diferents Centres Educatius on hem estat. Però el Covid-19 ha fet que la nostra feina canviï, i ara fem tasques molt més de preparació de material i de redacció de nous projectes, confinades a casa.

Però el que encara no us hem explicat és que a més de companyes som amigues, bé, realment hem fet una amistat una mica accelerada, però amb bons fonaments. Les dues pensem que haver estudiat una Ambientals i l’altre Biologia a Girona ens va unir fins hi tot abans de coneixe’ns, però som conscients que el fet que entre les dues tinguem 4 petits que no superen els 4 anys, ha aconseguit que mirant-nos a la cara entenguem les nits sense dormir, l’esgotament de malalties consecutives dels petits o la necessitat de tenir un moment de tranquil·litat.

Aquests dies no són gens fàcil per a ningú (infants, adults...) i creieu-nos si diem que ens posem a la pell de molts pares que de vegades miren endavant i veuen l’allargament d’aquest confinament amb preocupació. Però si una cosa ens ha funcionat en la nostra feina, és recolzant-nos una amb l’altra, i això és el que volem fer amb totes i tots vosaltres. Reconvertim el blog de l’Escola Natura per aportar-vos idees de diferents activitats que podem fer amb els petits de casa, oferir-vos informació que us pugui ajudar o potser de vegades simplement explicar-vos com ho portem a casa perquè veieu que no esteu sols.

Hi ha molta informació a la xarxa i de vegades no saps per on començar, nosaltres us ajudarem a fer una tria de material i que us sigui més fàcil accedir a temàtiques concretes, sense tenir que consultar deu pàgines web diferents.

També us donem el nostre correu, que com no podia ser d’una altra manera, portem també entre les dues educa.mterra@gmail.com. Tots les suggeriments, comentaris o aportacions que ens vulgueu fer seran molt benvinguts i sempre que puguem us contestarem.

No perdeu detall aquests dies i així anireu descobrint totes les novetats! Esperem que ens acompanyeu en aquest nou camí que comencem avui.